İmam El-Mehdi Nasser Muhammed El Yamani'yi
24 - Rabi` Al Akher - AH 1442
09-12-2020 m
09:01
(Mekke Ümmü'l-Kurâ zamanına göre)
__


Koronavirüs aşısı ve ilaç olmadan bir tedavi mucizesinin duyurulması.


Bismillahirrahmanirahim
.
Abdullah'dan ve halifeti Nasser Muhammed'den tüm insanlara, ey millet, ben İmam Mehdi Nasır Muhammed, ben sadece Allahı'nın Yemen üzerindeki Halifeti değilim. Aksine, Allahı'nın tüm dünyadaki halifetiyimdir, Allahın adına, bir Yemenli ile Çinli arasında hiçbir ayrımım yok.

Ey insanların liderleri, kendi halklarındaki karar verenleri, insanlarda olgunluğuna ulaşmış herkese; Araplar ve acemiler; Müslümanlar ve kâfirer, son sözü söyleyerek sizi fetve edeceğimizi ve gerçeği söyleyeceğiz, mizahla arındılmış gerçeği dinleyin ve mantıklı hale getirin:
Allah'a yemin ederim ki, Göğsünüzde olanlar için bir aşı ve çare bilmiyorum, Allah'ın halifeti Nasir mohammed'e karşı bu sözleri küstahça dile getirene kadar. Göğüsler, Tanrı'ya teslim olmanız ve aşağıdakilerle Tanrı'ya yalvarmanızdır:

"Rabbimiz kendimize zulmettik ve eğer bizi bağışlamazsan ve bize merhamet etmezsen, o zaman kaybedenler arasında olacağız."
ve Tövbe ettikten sonra desinler ki: "Ey Allah, ben senin kulunum. Onu benden atın, çünkü sizden gelen hakikat davasına inanıyoruz, ey Allah, azabınızı her kapıdan açığa vurun ki, sizden gelen hakikat yolunu takip edin ve size söz verdiklerimizi yerine getirmemizi ispatlayalım, kim bir kişi ile yüreği arasında dönerse, sizin üzerinize yazılan merhametinizden başka bir şeyimiz yok ve bizi bağışlamaz ve bize merhamet ederseniz, biz olacağız. Kaybedenlerden, ey Tanrım, kitabının hükmünde dedin: {Ve Rabbin dedi:bana dua edin ki size icabet edeyim} Yüce Allah doğrudur (Bağışlayıcı: 60. ayetten). Tanrı'nın yeryüzündeki halefi olan Tanrı'nın evrensel arayışını, İmam El-Mehdi Nasser Muhammed El Yamani'yi takip etmenizi vaat ettiğimiz şeyle".

İmam El-Mehdi Nasser
Muhammed El Yamani'yi

اقتباس المشاركة 340109 من موضوع سِلسِلة بيانات فَيروس كورونا وسِرّه المَكنون ..

- 11 -
الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني
24 - ربيع الآخر - 1442 هـ
09 - 12 - 2020 مـ
09:01 صباحاً
( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )


[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
https://nasser-alyamani.org/showthread.php?p=340081
________

فيروس كورونا وإعلان معجزة الشفاء من غير لقاحٍ ولا دواء ..


بسم الله الرحمن الرحيم
من عبد الله وخليفته ناصر محمد إلى الناس أجمعين، يا أيّها الناس إنّي الإمام المهديّ ناصرُ محمدٍ لستُ خليفة الله على اليمن فحسب؛ بل خليفة الله على العالم بأسرِه، فوالله لا فرق لديّ بين يمانيّ وصينيّ.

ويا معشر قادات البشر وصُنّاع القرار في شعوبهم وإلى كل من بلَغ رُشده في البشر؛ العرب والعجم؛ المُسلِم والكافر، اسمعوا واعقلوا ما سوف نفتيكم به بالحقّ بالقول الفصل وما هو بالهزل:
أقسم بالله الواحد القهار لا أعلم لكم بلقاحٍ وشفاءٍ لِما في الصدور من عذاب الله حتى تتضرَّعوا بهذا الدعاء من غير تَكبُّر على خليفة الله المهديّ ناصرِ محمد، وكلمات كشف عذاب ما في الصدور هي أن تستكينوا إلى الله وتتضرّعوا إلى الله بما يلي:

"ربّنا ظلمنا أنفسنا فإن لم تغفر لنا وترحمنا لنكوننّ من الخاسرين"، ومن بعد التوبة فليقولوا: " اللهم إنّي عبدك أسألك بحقّ لا إله إلا أنت وبحقّ رحمتك التي كتبت على نفسك وبحقّ عظيم نعيم رضوان نفسك الأكبر من نعيم جنّتك أن تشفيني من عذاب كورونا أو تصرفه عنّي فإنّا مؤمنون بداعي الحقّ من عندك، اللهم اكشف عنّا عذابك من كل بابٍ لنتّبع سبيل الحق من عندك وأن تُثبّتنا على الوفاء بما وعدناك به يا من تحول بين المرء وقلبه، فليس لنا إلا رحمتك التي كتبت على نفسك، فإن لم تغفر لنا وترحمنا لنكوننّ من الخاسرين، اللهم إنّك قلت في محكم كتابك:
{ وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ } صدق الله العظيم [غافر: من الآية ٦٠]، فمِنّي الدعاء والإنابة ومنك الاستجابة إنّك لا تُخلف وعدك، ربّنا سبحانك فوعدك الحق وأنت أرحم الراحمين، اللهمّ ثبّتنا على الوفاء بما وعدناك به أن نتّبع داعيَ الله العالميّ خليفة الله في الأرض الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني، اللهم اجعل بَعثهُ نِعمةً علينا لا نقمة علينا بسبب إعراضنا عن دعوة الحق للإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ".

الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.
_____________

اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..